Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktekantoorartikelen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Rekenmachine bedrukken als relatiegeschenk

Als u op een beurs staat, wilt u de bezoekers van uw stand iets meegeven waar ze wat mee kunnen. Als ze uw attentie tevoorschijn halen om te gebruiken, zal uw bedrijf steeds opnieuw onder hun aandacht komen. En dat is waar u het voor doet: naamsbekendheid.

Waarom een calculator voorzien van uw eigen tekst

Als u ervoor kiest een rekenmachine te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, zal men steeds weer aan u herinnerd worden. En op een beurs moet vaak even een prijs berekend worden, dus een rekenmachine zal zeker van pas komen.

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden om een rekenmachine voorzien van uw bedrijfsnaam weg te geven. Als een klant een offerte bij u aanvraagt bijvoorbeeld. Als u deze rekenmachine met de offerte meestuurt, kan de klant uw aanbod meteen narekenen. Daarmee laat u zien dat u er alle vertrouwen in hebt dat u de voordeligste bent.

Waarom u de juiste keuze maakt als u voor ons kiest

Voor het bedrukken van rekenmachines moet u bij ons zijn. U wilt natuurlijk alleen het beste van het beste. Alleen met kwaliteitsproducten kunt u indruk maken op uw relaties. Wij hebben al 17 jaar ervaring met rekenmachines bedrukken en leveren daardoor alleen topproducten. U bestelt de producten eenvoudig op onze website. Wij rekenen geen instelkosten en ook het transport is gratis. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Kom dus naar onze website en bestel vandaag nog uw bedrukte rekenmachines!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster