Bedruktekantoorartikelen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bureauklokken

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij Bedruktekantoorartikelen.nl aan het juiste adres. Bureauklokken zijn ontzettend handig. Binnen een mum van tijd kan worden gecheckt hoe laat het is. Laat bureauklokken bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Bureauklokken bedrukken  

Bedruktekantoorartikelen.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met bureauklokken bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle bureauklokken zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Bureauklokken bedrukken voor relaties  

Bedruktekantoorartikelen.nl beschikt over een ruim assortiment aan bureauklokken. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze bureauklok met kalender, een bureauklok met fotolijst of een standaard bureauklok.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij bedruktekantoorartikelen.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster