Bedruktekantoorartikelen.nl

Briefopeners

(12)

Briefopeners bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte briefopeners relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals briefopeners bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk briefopeners met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 24 klanten

Briefopeners

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij Bedruktekantoorartikelen.nl aan het juiste adres. Briefopeners zijn ontzettend handig wanneer u veel brieven ontvangt. Het is namelijk niet altijd gemakkelijk om de goed vast geplakte rand los te krijgen. Laat daarom briefopeners bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Briefopeners bedrukken  

Bedruktekantoorartikelen.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met briefopeners bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle briefopeners zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Briefopeners bedrukken voor relaties  

Bedruktekantoorartikelen.nl beschikt over een ruim assortiment aan briefopeners. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze standaard briefopener, een briefopener in een opvallende vorm of deze brief en flesopener in een.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij bedruktekantoorartikelen.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ