Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktekantoorartikelen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Capaciteit mAh
Van
 
Tot
Bedrukking
Ga naar de producten ()
15 producten

Boekenleggers

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij Bedruktekantoorartikelen.nl aan het juiste adres. Herkent u zich wel eens in het feit dat u een boek weglegt, een moment later terug komt en dat het boek is dichtgeklapt? Dan is een boekenlegger de perfecte uitkomst. Laat boekenleggers bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Boekenleggers bedrukken  

Bedruktekantoorartikelen.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met boekenleggers bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle boekenleggers zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Boekenleggers bedrukken voor relaties  

Bedruktekantoorartikelen.nl beschikt over een ruim assortiment aan boekenleggers. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze magnetische boekenlegger, een standaard boekenlegger of de boekenlegger met memoblaadjes.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij bedruktekantoorartikelen.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster